it's not the fall that hurts - it's when you hit the ground








Trevliga bilder, särskilt den sista - mmm, islatte!

Puss på dt!
Nu blir det idooool!


no message could have been any clearer



Obehaglig spegelbild, men whatever:
Sjal - Very Yellow, MQ
Vit blus - HM
Svarta jeans - HM
Armband - Thomas Sabo, Pilgrim och GU
Halsband - SNÖ


Var på begravning idag, inte kul, empatigråt...

Kram!



näsby

Första seriematchen idag. borta mot Näsby, Kristianstad. Riktigt dåligt lag, som vi spelade riktigt dåligt mot men vann mot med 18-15. Jag gjorde ett mål, skönt att få det första avklarat.
Nu ska vi spela bättre hela säsongen i våra tre serier, eller hur!

Fake it 'til you make it!

lördag hela veckan!


Dagen har spenderats på Ullared. Det var ett bra tag sen sist. Hittade riktigt mycket grejer på själva Ullared och på MQ outleten, blev av med en vagn, käkade Selenas Dumle (mmm, duuuumle), åkte buss, käkade bakad potatis, hade kundvagnsövningskörning, kom på världens bästa tvprogram (kan inte skriva det här eftersom att ALLA kommer och ta vår idé)...

Dagen var sjukt kul
Lika kul som gårdagens kväll!

Eller hur?

Puss på det!

welovebarnprogram!


t-t-training.


Jag älskar att träna. Jepp, jag är en sån där träningsnörd. Kan inte hjälpa det, jag tror att jag är beroende av endorfiner. Förra året tränade jag 4 dagar i veckan, ofta dubbelt upp plus matcher på helgen. I år blir det lite mindre träning på planen men då lägger jag till ett tyngdlyftningspass och en hel del andra matcher i stället. Härligt! Det gillas starkt för vem gillar inte att spela match liksom?
Nu ska jag hit the shower!

Puss

funstuff.


unserious side.


Jag har otroligt svårt att vara seriös på bilder.
Enkel mening, enkel sanning.

woretonite.

Ser riktigt stel ut, men skit i det!

Tshirt från Lindex
Armband fått av Katja
Nya Jeans från Gina Tricot
Converse

Ha det!


flickan som lekte med elden


Har varit på bio idag, såg Flickan som lekte med elden.
Riktigt bra film, jag har läst boken och den levde verkligen upp till mina förväntningar. Inte så där läskigt, däremot mycket psykologiskt, just my style! Ett grymt bra tips: SE DEN!

Jag har slitit ut så många skor...

Jag har nu ändrat lite efter lite (okejdå, MYCKET) hjälp av Patricia.
Puss på det!


Shake the glitter!



Nu ska Anna packa in en fjortishund till sin 3åriga kusin, sug på den!

Ha det!

what's worth fighting for?

Nunununu drar jag och tränar!
Hade förresten Matte A på Gullstrand idag, kulkul.

Gott!

Je t'aime.

Dagen spenderades som vanligt på västervångskolan (om lite mer än 5 veckor åker jag till NYC, jippi!). Hade bland annat SOprov i Samhällsekonomi, det enda provet i Samhäll den här terminen, hoppas hoppas att det gick bra!
Efter skolan planerade jag och Patricia vår idrottslektion, i att planera ingår en miljon asgarv på vägen!
Nu ska jag kolla på tv!


Gammelmormor Margit Natalia Karlsson,
jag kommer alltid att älska dig!
See you in heaven?





Puss


iceicebaby.

Idag har jag redan hunnit med att städa mitt rum, duktigt, eller hur!
Snart ska jag göra något som jag tänkt göra sjukt länge nämligen att städa min garderob, inte slänga något eller så. Nej, här snackar vi mer att stapla grejerna på hög och hänga upp och sånt. Annars så tar jag cirka tio minuter längre tid på mig på morgon att göra mig klar...
Hoppas att det funkar!



Gripen ladies cup.

Idag spelade jag mina första Alagsmatcher, trevligt. Vi mötte OV Helsingborg och Fortuna från Rydebäck i en cup just i Rydebäck, nämligen Gripen Ladies Cup. De andra lagen spelar i divison 2 medans vi håller till i fyran, dessutom ligger vår genomsnittsålder på 16 en aaaning yngre än de andra. Så jag är inte missnöjd med att vi kom sist i den här träningsturneringen.

Igår sov jag som sagt hos Selle och vi åkte till Helsingborg för att hon skull köpa sin eftrelängtade jacka också köpte jag två typ klänning/tröjor och en tshirt med rollingstones tryck, trevligt. Bilder kommer, promise!

Nu ska jag käka pizza och kolla på bring it on, en shopaholics bekännelsker och prinsen och jag 2.

Pusshej


ciao!

Igår sprang vi skoljoggen i skolan, 4,8 (FYRAKOMMAÅTTA) km, Förmodligen det mest obehagliga om man satsar på ett högt betyg i idrott och har ont i halsen när man springer... Well, well jag kom i alla fall femma av tjejerna i nian, grattis Sara som vann! Fick nog mitt VG!

Imorgon blir det att sova hos Selena, det var ett tag sen sist! Sen ska vi spela "cup" i Rydebäsck på lördag med damlaget. Wish us luck?

Puss!


18 minuter kvar!

Om arton minuter börjar Idol 2009!

JIPPI!!!
Tack Selena för påminnelsen!

.

 

cause you caught me off guard


now I'm running and screaming


i feel like a hero and you you are my heroine .


mån...snörvel...dag .

Dagen har inneburit en miljon snörvlingar, skola, lite shopping och nej, ingen träning.

Skola hela dagen, är numera elevstödjare och dessutom så är tydligen oscar min chef? Haha, båda blev valda till elevrådet och oscar blev ordinarie...
Well, skolfoto imorgon så det blev till att hitta (läs paniiiiik) en överdel, blev en svart sådan med markerade axlar och långa ärmar. Kommer bild!
Hoppas hoppas hoppas att jag inte har feber imorgon.

Fingers crossed!


söndag!

Gårdagen spenderades i Trelleborg i en idrottshall. Låter väl inte direkt super kul, men jag träffade en hel del människor, dessutom tävlade jag och vann & slog skånskt rekord för ungdomar, Wiiihooo!

Idag har jag mest gått runt och slappat, har även lärt mig hur man gör ostsås till lasagne, GÖTT! Jag och Sara fotade också lite nu på kvällen, borde egentligen springa idag, har ju skoljoggen på onsdag, men jag pallar inte så det blir till att träna 2 timmars handboll imorgon och kanske springa ett varv på 5 kilometer på tisdag med Sara!

Dessutom så är mobilen beställd!
och jag och Sara ska springa! fan vad vi är bäst!

hej så länge!


fridaynight.

Alla j***a mobilaffärer på center syd, eller ja, varför inte i hela skåne?, SUG MIN DASE! Samsung s5230 finns INGENSTANS! Tillbringade ett antal timmar på Center Syd, för att hitta en mobil till mig, kom hem med en dator (inte min), en toning (inte min) och ett antal kameragrejer (inte heller mina).
Well, inte klaga för mycket nu. Imorgon blir det dm i Trelleborg och jag är ensam i min grupp. "För Anna är bäst i skååååneee, shalalala".  Eller ja, om jag inte bommar ut mig förstås, men det lär ju inte hända så...

Nu har jag varit självgod tillräckligt för ikväll.

Sweet Dreams!



creepy bild förresten!


tired of sickmess.


Jag är sjuk, jättetrött, äter Mars och lyssnar på Guns'n'roses. Eller ja, pappa lyssnar på Sweet child of mine, och jag kan inte undgå detta.
Har varit hemma hela dagen, flyttade ner kuddar och täcke i soffan och låg där och tittade/sov på tv och x antal filmer... Har även snart läst ut Stephenie Meyers Så länge vi båda andas för femtonde gången. Nej jag är inget fan av Twilight, hur kan ni ens påstå något sånt?

Nu ska jag fortsätta min självömkan. Mm, mars, goooott...

Avståndskramar


September is creeping up fast...




I'd like to make myself believe
that planet Earth turns slowly
Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

puss på dt!



RSS 2.0