Valborg

Grattis till mamma och pappa pa er brollopsdag! Grattis till Katja pa fodelsedagen!
Inte lika mycket grattis till er som spenderar valborgsmassoafton i stadsparken i Lund. Jag hoppas att det regnar pa er. Moahahaha, uhm, jag ar inte avundsjuk. Inte Alls. Dessutom ar ni lediga imorgon, hemskt ar vad det ar.
En av fa saker som jag kan gladja mig sjalv med ar att vi inte har nagra fredagar kvar i skolan har. Det betyder att jag har max 16 skoldagar kvar. Av dessa 16 dagar ar det exams minst 3.
Helgen spenderades med att vara sjuk och att ignorera det. Jag drog och shoppade med Alexa och Amber pa lordags fromiddagen och vi kakade pa TGI Friday's efterat, det ar formodligen den basta maten jag har atit pa flera manader. Pa kvallen traffade vi nagra killkompisar som drog med oss pa dragracing, varldens mest overskattade underhallning. Det var kallt och luktade avgaser, inte nagot som jag skulle rekomendera. Igar kurerade jag mig hela dagen genom att ta en 4 timmars tupplur och anda ha noll problem med att somna pa kvallen.
Hoppas att ni hade en bra helg, kram!

Can't start a fire without a spark.

Ar extremt trott idag, det var askovader igar kvall sa jag somnade alldeles for hart. Sover alltid som djupast nar regnet smattrar pa taket. Det gjorde att jag snoozade mitt alarm i morse och somnade med mobilen i handen. Inte mitt smartaste move, vaknade med hjartat i halsen (efter en drom om att the Killers spelade pa karnevalen och sen slaggade i vart hus hemma i Sverige, kenpigt) klockan 6.50. Klockan 7.10 stod jag pakladd, med borstade tander, frukost i magen och till och med sminket pa. Hur lyckat?
Fin cover pa en grym sang.






Bilder!

Jag, Chelsea och Nolan innan balen forra helgen.
Jag och Alexa i solskenet i torsdags.
Jag, Paige, hennes lillebror och hans kompis spelade en form av tecken i husbilen i helgen. Det var forresten svinkallt och jag och PAige sag bara en baseballmatch.

Camping!

Hej alla fans (<- livet enligt Rosa)!
Idag aker jag och campar med min friidrottskompis Paige. Vi ska titta pa nar hennes lillebror spelar baseballturnering och campa i hennes husbil vid the Ohio River. Forhoppningsvis sa haller det fina vadret fran denna vecka i sig sa att jag kan ha pa mig shorts hela helgen! Det ska i alla fall bli riktigt kul och jag lovar att ta massa bilder.
Puss pa er!

It's a very tough training but it's necessary.

Min favorit handbollsspelare forklarar sa tydligt varfor man spelar handboll och varfor traningen ar vart det. Jag skulle kunna ge mitt vanstra ora for ett vm-guld. Bara ge mig chansen sa ska jag nog bevisa!

120419

Sitter i biblioteket och lyssnar pa Angus & Julia Stone. De sjunger fint och jag firar att imorgon ar min nastsista fredag i high school nagonsin. Alla fredagar i maj har vi ledigt! Eller, ah, jag vet inte om jag firar eller sorjer. Waaaaahhh, vet inte vad jag ska kanna "Should I stay or should I go...?"
Jobbigt nar utbytesstudentlivet ar: Not a year in your life but a life in a year. Usch, kommer sakna mina buddies har sa mycket. Anda langtar jag efter mina kompisar i Sverige. Sa jobbigt, storsta i-landsproblemet pa lange.

övervöning

Ah, herregud. Dor av skratt i biblioteket. Ni kan sopa upp mig efter att ni har hort detta. Det ar sa sant! (bortse fran det faktum att de inte har Skanes (enligt pappa) bredaste dialekt: landskronitiskan)

Is this the new danza kudoru?

Jag vet inte hur mnga ganger jag har sett detta klippet de senaste dagarna. Jag tror att detta kan ersatta "Danza kudoru"-dansen. Ai se eu te pego... Maxine, om du ser detta, se till att lara dig denna dansen. Har ska det dansas i sommar!

Graffiti6

Min nya favoritlat:

We all love Mondays!

Sitter i soc. och somnar snart. Jag och Chelsea trodde att det var lov igar kvall sa vi var uppe alldeles for sent. Helgen var i alla fall helt awesome, prom var jattekul. Vi dansade 3 timmar konstant och jag har (nastan) borjat tycka att grinding kan vara en dansstil. Jag ska lagga ut bilder har, men annars finns det bilder pa facebook.
Nu ska jag fortsatta att "shoppa" (haha, vilket skamt kan inte internetshoppa med mitt bankkort) iphoneskal till min telefon i Sverige medans jag lyssnar pa Danza Kudoru och Si Se Eu Te Pego. Brasilien gor skon musik.
Cosmic Stuff - II iPhone Case
Kanske jag ska ha detta for att visa min nv-sida.
Follow Your Dreams iPhone Case
Annars ar detta for min "wanderlust" sida

Happy B-Day!

Grattis varldens basta mamma pa din fodelsedag!

Vill man vara fin sa far man lida pin

Hej!
Sitter i skolan som vanligt och har lite ont i mina fingrar. Varfor? Jo, for att jag var och fick manikyr igar for forsta gangen i mitt liv. Fixade acryllic naglar och de gor fortfarande lite ont. Men det ar okej, prom ar imorgonoch jag vill se perfa ut! Jag och Chelsea ska ga och fa vara har uppsatta pa salong och allt. Det har varit en hel del planerande om man sager sa. Men men, det ar min enda amerikanska bal sa det far vara vart det. Annars sa har jag ett track meet idag som jag inte hade en aning om. Kanns grymt bra ju, far forsoka overtala nagon att kora mig hem sa att jag kan hamta mina klader.
Mina fina naglar och mitt trotta ansikte.
Detta haret ar skapat utan locktang, jag har numera otroliga (hemliga) skillz.

du vet att amerikansk betygskala ar messed up nar...

...man far ett fel pa ett prov och anda inte far A+. Usch, sociology tests...

springbreak '12

Hej!
Sitter aterigen i skolan efter en grymt skon vecka med familjen. Vi besokte bland annat Rock n Roll Hall of Fame, CoSi (Science center i columbus), The Reds Parade (Cincinnatti's baseball lag hade sin forsta match och de hade en laaaaang parad), Indian-museum och en massa shopping! Fick bland annat en iphone (min artonarspresent) och en hel del klader. Har aven kopt spikskor, de ar Adidas och ar typ bla med gula detaljer.
Sa ser de ut, ska inviga dem ordentligt idag med ett track-meet.
Har ar forresten bada mina familjer samlade i Cincy.

RSS 2.0