3.55 PM

Just nu:
Precalc läxa
One Direction alt Julmusik i öronen
Vattenpåfyllning efter dagens löprunda
Dagens citat: "Jag vill bli en 5-stjärnig general och gifta mig med en seriemördare. Vi kommer ha de roligaste konversationerna vid middagsbordet!" - Kelsie i US History.
Det fantastiska paketet som jag fick för ett par veckor sen, tack mamma, pappa & sara!

Beundrare

En av de konstiga sakerna med att ga i en skola med ungdomar i aldern 14-18 ar ar att fa beundrare. Inte vilka som helst heller, freshmen ar det som galler. Ibland undrar jag om de inser att jag ar 3 ar aldre an dem. An sa lange har 2 killar gatt forbi och sagt: "Hey Sweden, you're pretty" och jag har ingen aning om vem de ar. Igar fick en kille atg pa mitt nummer och jag bara hmm, okej kanner jag dig? Tydligen sa aker han min buss, sa mycket uppmarksamhet lagger jag pa bussen...
I alla fall sa har jag faktist gjort min mattelaxa till idag, hur duktigt ar inte det? Till och med lamnat in den! Nu sitter jag i anatomi, min chillklass dar jag mest gor ingenting och har hogsta betyg. Det ar ocksa har vi har de konstigaste konversationerna, allt ifran om Sverige ligger i Asien till vilket som ar varst: insektsbett pa armarna eller benen...

thanksgivinglov

Hej, det var ett tag sen sist!
Jag har lov denna veckan från onsdag till söndag och jag berätta lite om vad som har hänt än så länge denna sköna vecka:
Onsdag:
Jag och Kim bestämde att vi skulle träffas och jag åkte ut till familjen Galliots hus, de bor ute i ingenstans och har en tennisbana i sin trädgård. Kim bor med Ann och Sam (Ann är sophmore, ett mattegeni som läser calculus nu och Sam är junior och spelar i bandet) och deras föräldrar i ett sjukt stort hus. Jag och Kim pratade om vad vi saknar i våra hemländer och varför vi inte vill åka hem, haha. Vi kollade How I met your mother och skrattade som galningar och kom överens om att vi ville ha en plats i deras kompisgäng. Efter ett par avsnitt började vi titta på Gladiator (jag har faktiskt aldrig sett den innan) och efter en kvart kallade hennes värdmamma (Beth) ner oss till middag. Vi åt stek och bakad potatis, riktigt gott! Efter middagen såg vi klart filmen Bad Teacher och skrattade gott innan vi gick och la oss.
Torsdag:
Thanksgivingday! Jag gick upp vid elva och fick direkt uppdrag av Glenda att väcka Chelsea så att vi kunde börja rulla Buckeyes. Buckeye är ett speciellt träd och Ohio kallas ofta "Buckeyestaten" så det är tradition att göra godis som ser ut som Buckeyenöten (den riktiga är giftig) till Thanksgiving och jul. Man rullar bollar av en smet (jordnötssmör och florsocker tror jag) och sen doppar man bollarna i choklad. Det är otroligt nog gott (Alma, testa!!!).  Efter att ha rullat 200 bollar fixade jag håret och sminkade mig och sen åkte vi till Glendas syster, Arlie. Sjukaste var när jag träffade Chelseas kusin, Eddie. Första frågade han vad jag hette och sen introducerade han mig som sin kusin för sin flickvän. Träffade så många kusiner, kusinbarn och kusiners män/fruar att jag kommer ihåg ca 5 namn idag. Lite sjukt, jag har alltid varit bra på namn och ansikten. Middagen varade i cirka 2 timmar och innehöll ett tall, en stor turkey, en prinsessa och godis. Efter middagen kollade vi på film (Limitless) och vid nio åkte vi hem. Jag och Chelsea bytte om, tog på oss vinterjackorna för...
Fredag:
...BLACK FRIDAY började. Curtis kom och hämtade oss och vi åkte iväg med Drakes nya skiva på högsta volym mot Walmart. Mest för att de öppnade klockan 22 och vi ville börja tidigt men även lite för att en kvinna dog där förra året och vi ville vara med på tv (skoja bara! eller?). Hittade i alla fall en film för 2 dollar (The notebook) och en julklapp till Glenda. Efter Walmart (som var sinnesjukt) åkte vi till Kohl's och Target för att vara där när de öppnade klockan 12. Inne på Kohl's hittade jag lite billiga tröjor och ett halsband. För att betala dessa 4 saker stod jag i kö i 45 minuter. När jag skulle betala gick kön runt hela affären... Efter Kohl's körde vi till Target och gick runt där i en halvtimme, de hade betydligt mindre än vad jag hade förväntat mig så jag hittade bara en kabelstickad tröja. Vi stannade på Pizza Hut och käkade lite som uppladdning inför the Outlet Mall... Vi hade hört (från en ascool kvinna som stod bakom oss i kön på Kohls, hon hade varit med i amerikanska armén) att the Outlet Mall skulle vara galen, men när vi kom dit så var det rätt lugnt. Vi gick runt där ett tag och jag hittade ett par snygga löparshorts från Nike och ett par mjukisbyxor från Aéropostale. Klockan fem på morgonen åkte vi hem och jag somnade klockan sex i morse. Tycker synd om Chelsea som var tvungen att åka till jobb klockan nio i morse medans jag sov skönt vidare till två. Nu chillar jag mest och tittar på OneDirections gamla videobloggar och skrattar gott.
Ha en soft helg!

När livet är lite sådär för bra, ta till med lite (mycket matte).

ett ord: USCH!

Sjuka regler

Denna veckan har skolstyrelsen skickat ut tre mail med "regler" till eleverna: Mohawks (ni vet frisyren) ar forbjuden, de enda som far aka hissen ar de som ar skadade (de som bar deras bocker far ta trapporna), och idag kom ett om att yogabyxor ar forbjudna om man inte har en troja som gar ner till mitten av laren.
Mohawk grejen ar for att hela footballlaget (mer an halften av alla killar pa skolan) rakade mohawks och en person klagade pa att de var "storande". Helt sjukt.
Nu gar alla och sager att pa mandag ska de raka mohawk, ha pa sig yogabyxor och ta hissen hela tiden...
Welcome to high school...

Hur jag skriver uppsatser...

Introduction:
Body paragraph 1:
Most of the body:
The final body paragraph:
Conclusion:

SA SANT!!

Onsdag

Idag ska jag och Chelsea aka till the YMCA efter skolan och trana stenhart. Jag kanner mig sa otroligt lat just nu och gor 45 situps om dagen for att jag har san abstinens for traning. Jag ar ju van vid att trana 4 ganger i veckan + atminstonde en match i veckan.
Detta ska vara jag i Juni!

Spiritfest

Hej alla fans!
I helgen var jag och Chelsea pa Spiritfest med var youthgroup (kyrkan) i Cumberland Falls, Kentucky. Det var faktist roligare an det later och det var mer som ett konfirmationslager med 200 ungdomar i aldrarna 13-18 ar. Vi akte dit med tva minibussar och i min buss satt 5 smatjejer och Chelsea, Cody, Anna, Caleb, Drew och Will. Vi hade riktigt kul pa den 4 timmar langa resan ner till Kentucky och alla ar sa snalla mot varandra! Haha, ar van vid att folk bitchar sig hela tiden i skolan sa det var skont med lite omvaxling.
I alla fall sa kom vi till Cumberland Falls State Park vid 20 tiden pa kvallen och da hade vi valkomstgrej med de andra kyrkorna fran sodra Ohio/norra Kentucky. Vi sjong en massa psalmer (mycket roligare att sjunga nar alla sjunger med) och sa var det en man som berattade om att han hade varit beroende av porr, och att han saklart hade hittat Gud och raddat sitt aktenskap och blivit fri fran sitt beroende. Lite klicheaktigt men det var intressant att lyssna pa. Efter det deloade vi upp oss i smagrupper baserat pa alder sa jag och Chelsea satt med 20 andra juniors och pratade. Nar klockan slog 23 var det dags att ga till stugorna, jag bodde med de andra tjejerna fran var youthgroup och vi kakade popcorn och flummade innan det belv dags for sangen.
Pa lordagsmorgonen hade vi en psalmstund och sen pratade vi i vara smagrupper innan det var lunch. Lunchen var jattegod och inte bara hamburgare som det annars ar.
Efter lunch pratade en NFL spelare om hur Gud influerade hans spelsatt och hur han betedde sig. Han hade spelat for Penn State och just nu ar det en stor skandal dar sa han pratade aven om det.
Efter ett andra smagruppssamtal gick jag, Chelsea, Nolan, Cody, Anna och Laura (var chaperone) ner och tittade pa fallen. De var ungefar som Ristafallen men lite av en besvikelse efter Niagara for nagra veckor sen.
Efter middagen hade vi en "prayerconcert" (typ en bonkonsert?) och vi fick uppdrag om att vi skulle "prata" med Gud. I borjan kandes det sjukt flum och jag tog det inte sarskilt seriost, men pa en av stationerna skulle man skriva ett brev. Jag skrev pa svenska om allt jag var tacksam for och kom fram till att jag faktist saknar min familj mer an jag erkanner for mig sjalv. Jag var inte den enda som grat och det var faktist skont att slappa pa allt aven om det var framfor en massa andra.
Pa kvallen gick vi ner till fallen igen for att kolla pa en Moonbow, men det var molnigt sa vi satt pa en stor sten och spontansjong psalmer, riktigt random. Det kandes lite skumt och jag kom inte ihag en enda sangtext...
Nar vi kom tillbaka till stugorna grillade vi marshmallows och Chelsea gjorde en riktig smore till mig. Nolan och Andrew visade hur man dansar "Bernie" och det var sjukt kul. Jag har det pa film och jag kan forsoka lagga upp den.\
Bild fran Google eftersom jag sitter i skolan.

Haha dor av skratt i anatomy 1


Life is good when...

...man har en kopp med varm choklad i handen och hör vinden blåsa där ute.
...man har haft internetconnection i flera timmar.
...man har köpt sig en kamera (Kodak m5350).
...man hittar fina bilder på weheartit.
...man äter god pumpapaj med vispgrädde.

Only in America


Lista for att undvika engelskalektion!

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"The wooden latch raised. The door opened and..."
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Kelsie som sitter bredvid mig (nej jag strackte inte ut handen pa riktigt).
Vad var det senaste du såg på tv?
Nyheterna igar om valet Ohio gjorde igar (googla Issue 1,2,3 Ohio; sa far ni se vad vi rostade om).
Utan att se efter, gissa vad klockan är:
8.00
Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Folk som pratar.
När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
For 40 minuter sen, jag gick fran bussen till skolan (ca 20 meter).
Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Min Gappsmail (skolmailen) och http://9gag.com
Vad har du på dig?
Svarta jeans, vitya converse, min nya volleybollttroja (vit och rod, det star falcons pa ryggen) och underklader (ar strumpor underklader? Annars har jag det ocksa). 
Drömde du något inatt
Kanske, kommer inte ihag det i alla fall.
När skrattade du senast?
Igar, skrattade at Chelsea som vanligt...

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Posters av filmer, bocker, en smartboard, tva vita tavlor, en massa teckningar och en tv.
Har du sett något konstigt på sistone?
Nja, tvek, mina granser har tanjts rejalt efter nastan 3 manader i USA.
Vad tycker du om den här utmaningen?
utmaning?
Vilken var den senaste film du såg?
Paranormal Activity 3 
Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Om jag ska vara arlig... KLADER! Haha, nej men jag skulle kopa mig ett hus och jag skulle kopa en resa till min familj!

Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag har otroligt svart for att vara argh in public, jag tar nastan aldrig ut min ilska pa mina vanner, det ar min familj som far ta det. 
Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Far man onska? Jag skulle onska att manniskor kunde respektera varandra mer, skit i religion, hudfarg, klass och alder. Alla manniskor fortjanar att bli sedda, atminstonde tills de sjalva screw it up.
Tycker du om att dansa?

Eh, hellooo, dansade i 6 ar innan jag var dum nog att sluta, nu dansar jag satan pa alla fester istallet.
George Bush?
George Usch?
Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
(Detta forandras i princip varje dag) Rutger och Lisa, haha, nej men, Aron och Nora (smartass som doper barnen till samma sak, fast baklanges).
Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Haha, jag bor utomlands, har semester i 9 manader som Louise sager.
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Tjenare mannen, vi har sparat basta molnet till dig!

 


Sparkles

Jag är lite busig och har laddat ner musik. Oj oj oj, bryter till och med mot lagen och sånt i USA. Men vad gör man inte för att överleva på bussturen till och från skolan varje dag med barn mellan 10 och 15 år. De är lite, ehum, annorlunda om man jämför med mina vanliga medresenärer på öresundstågen... I alla fall så förgyller 10 låtar (ja, mitt internet suger fortfarande) min dag, tacka gud för Tracy Chapman, Mumford & Sons, Avicii, The Fray etc.
Kanske är det karma, men min kamera är sönder, finns det något geni som vet vad man kan göra om ens batteri sitter fast i kameran? Haha, det låter sjukt, men jag får verkligen inte ut batteriet.
Spiritfest i helgen med youthgroup i kyrkan, vi ska till Comburline Falls i Kentucky, hoppas att det blir kul.
Idag ska jag plugga matte och kolla Gossip Girl. Borde börja med en uppsats som ska vara klar på fredag också. 3-sidig uppsats om "Assisted suicide". Ah, men lätt att skriva 3 sidor om ett ämne man inte ens förstår. Lycka till!
För att muntra upp mig själv har jag målat naglarna med glittrigt nagellack, jag älskar att OPI är så billigt här (en tredjedel av priset i Sverige).
Pussss
Ps. På tal om trafik och bussar och sånt, jag gjorde fetaste misstaget nyss och gick in på Skånetrafiken och sökte av rutin på en resa 07.27 från Landskrona Station till Lund C. Tjena hemlängtan. Är det något fel på mig om jag saknar skånetrafiken...?

Den perfekta skon.

När kameran inte funkar som man vill tar man till med: WEBCAMERAN! Damdadedam...Awesome.
Eller inte, men här har ni i alla fall de perfekta skorna jag köpte i torsdags. De är typ mocka/sammet, och jag älskar dem!

Every second counts.

Hej, jag lever, även om jag är sjuk.
Tiden går relativt snabbt och jag vet att jag borde ta vara på den (heter det så?!). Men när man vaknar med sprängande huvudvärk spelar det ingen roll att man har debatt och anatomiprov, så idag stannade jag hemma från skolan.
Igår åkte jag, Chelsea och Glenda direkt ut till en sko-outlet, "DSW". De hade alla möjliga märken till superbra priser! Jag fingrade på ett par Steve Madden boots för 100 dollar men bestämde mig istället för ett par konjakbruna läderstövlar (ser lite ut som ett par ridstövlar) som hade kostat 180 dollar men som nu "bara" kostade 100. En bra deal enligt mig! Sen köpte jag ett par perfekta svarta högklackade (ca 7 cm klack) mocka pumps. De kostade 30 dollar och jag kan äntligen använda något annat än mina ballerina i kyrkan. Mina ballerina som jag har använt så mycket att de i princip ramlar sönder, älskar dem!
Efter att vi spenderat ex antal timmar affären åkte vi till Chic-fil-a och åt gudomligt goda chicken nuggets. Det är en kristen restaurangkedja och de som jobbar där måste vara artiga och säga "My pleasure" när man tackar dem för något. Dessutom så cirkulerar en eller två personer hela tiden och frågar kunderna om det är gott och om man vill ha påfyllning. Lite annorlunda från McDonald's, right?!

Paranormal Activity 3

Igar var jag, Chelsea och Nolan pa bio. Jag kanner mig som om jag ar med i en dalig tonarsfilm ibland nar jag maste cover for dem. Glenda "gillar" inte Nolan langre pa grund av nagot som de gjorde. Jag tycker det ar sa overdrivet sa jag tacker garna for dem. I alla fall sa kom vi till bion en timme for tidigt sa vi korde bara runt i en timme och korde vilse tre ganger men kom anda tillbaka i tid. Bra jobbat va?! Sen sag vi Paranormal Activity, Nolan grat, jag var den enda som skrek och Chelsea hoppade till 2 ganger. Usch, jag gillar verkligen inte skrackfilmer och nu hotar hon med att vi "maaaste" se 1408. Det ar utan tvekan den varsta filmen jag vet. Nu sitter jag i skolan och vi laser "Of Mice and Men" av John Steinbeck. Jag gillar inte riktigt hur han skriver, det ar for mycket beskrivning och vi laste "Parlan" pa Katte forra aret och den var kort men traaaakig.
Tillbaka till verkligheten, bye!

RSS 2.0