Hej Nässjö, tycker ni att ledningar är kul, eller?

Tisdagar kan man spendera på många sätt, ett av dem är att sitta fast utanföHäljarp i 3 timmar och sen bryt upp dörren och gå till närmaste väg. Jepp, du har nu läst vad jag och ett par hundra andra gjorde (tusen?) när all tågtrafik i hela södra Sverige stod stilla. Detta bara för att en ledning ramlat ner utanför Nässjö... Åh, mys!
MEN imorgon åker jag till Siesta & det lär vara fett!
CIAO folket!

Konsten att cykla med stängda ögon.

I morse gjorde jag något helt sjukt. Jag gick upp klockan kvart i sex och cyklade genom stan. Säger bara att det var tur för allmänheten att inte så många var uppe då, ögonen föll ner mer än en gång. Varför cykla genom stan så tidigt kanske ni undrar? Jo, vårt handbolslag säljer kakor och de måste levereras klockan 6 på morgonen.

Nu ikväll ska jag gå på den legendariska Katterevyn, hoppas att den är bra!

Chilla hårt Sverige!

Grattis lilsis!


Ett stort grattis till min fina lillasyster som fyller 15 idag, soft!

Sådär på kvällskvisten...


Skålar vi i ett glas mjölk, SKÅL!
Var förresten på möte på skolan idag, fatta vad Gy11 gynnar oss utbytesstudenter, oh yeah!

Kan inte tänka, jag står bara här och ler


Veronica på Mejeriet igår. Ett ord: LYCKLIG! Det är så man beskriver en konsert där man stått/hoppat och sjungt genom alla låtar. En oförglömlig kväll som avslutades med ett välförtjänt glas vatten på bk!

För jag kan göra det som ingen gjort


Jag orkar inte blogga men det är rätt okej. Det händer inte så myckte mer just nu än att alla lärare verkar ha fattat att kurserna snart tar slut så de slänger in ett extra prov, inte helt okej. Vad som däremot är helt okej är att jag fick mvg på min franska läsförståelse, nationella. Inte helt fy skam för en tjej som annars dör av lycka om hon får vg i franska...
Ikväll blir det att fira Sara som fyller år på måndag och imorgon är det VERÒNICA MAGGIO!! Om inte det är okej så vet jag inte vad som är.

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Chillar stenhårt.

Gaah, matte b nationella idag var smått drygt. Dock var det lite lättare än vad jag trodde (yesyesyes). Nu är det bara lite franska nationella och ett kemiprov kvar, så sjukt bra.
Ikväll tar jag igen mig framför tvn, hjärnan är helt väck.
Bye guys!

Matte är rätt äckligt!

Usch, jag sitter med gamla NP och pluggar inför mitt 4timmars nationella i Matte B på tisdag. Åhhh, jag vill inte...

Above the trees I saw a big black cloud of thunder

Okej, det regnar ute. REJÄLT. Dessutom åskar det, mums. Strax kommer Patricia och Selena hit, det är väl lite tvång på att se Eurovision ikväll?!

Starkt jobbat!

Jag besparar er en skön bild på mina hälar och tar en väldigt charmig från skolan istället!
Chillar med mina onda fötter efter en dag på Skåneleden. 16 km, varav 7 med skoskav, en lunch vid ett stenbrott och en liten tur i en tjurhage senare. Och dessutom tränade jag och Camilla tyngdlyftning nu på kvällen med skakande ben båda två. Är "sjuka i huvet" en för stark beskrivning? Aja, slut på whinandet: imorgon blir det grillning i en park och på lördag lite fint True Blood tittande.
Ha de soft!

Vandraren har ingenstans att gå, när han kommit fram till slutet


Om jag hade fått välja ett soundtrack till mitt liv hade den här lätt få vara med!

Idag ska vi nvettor på Katte vandra 1,6 mil längs skåneleden. Kladdekagan & sprudegrädden är packade så jag är redo!

SOL, SOL & SOL!

Herregud, jag älskar vädret. 25 grader varmt, ingen vind, endast nationella i skolan och lite fika på det. Softare kan det knappast bli. Nu ska jag fortsätta att plugga på idrottsteorin, see you!

My information's just not going in.

Infomöte med Explorius i Malmö nu då, det börjar bestämt att närma sig.

-


Upplevde den sjukaste/mest random festen igår som slutade i ett förfestspel för vissa och akuten för vissa... Min kväll slutade när solen gick upp och vi åt lite köttfärspaj. Nu ska jag springa vidare, måste hinna ikapp mitt liv. BYE!

Trying to find the in-betweens.


Tjenare mannen, livet går på full gas och jag hinner knappt med. Ett prov igår och ett prov idag, tre prov nästa vecka etc. Dessutom så är helgen fullbelagd, på fredag blir det Louise, lördag Lag-SM i tyngdlyftning och söndag infomöte med explorius. Men varför klaga egentligen? Sen kommer det säkert en period nör man har nada att göra ändå. I alla fall så är det Siesta om mindre än en månad nunununu! Ha en sickad bra helg, vi lär inte höras imorgon!

Vincent - The moment I met you.




Du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken.


Hihi, dessa damer ser så biffiga ut att man borde göra en almanacka med dem!

Haha, så sant.


Eller ah, nästan.

till dig sara


RSS 2.0