-

Forresten Phillip Phillips vann American Idol igar kvall. Vardigare vinnare har jag aldrig sett. Under hans segrarsang (heter det sa?) sa borjade han grata sa han kunde inte sjunga hela sangen. Dessutom sa gick han ner till sin familj och kramade om dem. Som om inte det var nog sa aker han in for njuroperation idag eller imorgon. Snacka om en kille som fortjanade sin vinst. Sa sjukt humble.

Sista hela dagen

Idag ar min sista hela dag pa Clinton Massie High School. Herregud vad jag kommer sakna alla harliga manniskor som jag har traffat! Det ar helt sjukt hur ett ar kan forandra ens syn pa varlden. Forsta dagen jag var har sa grat jag. Helt seriost, jag undrade vad for extrem countryside det har var. Nu har jag lart mig att alska de fina majsfalten, de random kyrkorna med de konstigaste inriktningarna, alla skoldanser, matcher, events, och framfor allt alla awesome high school elever. Jag har haft riktigt bra och roliga larare som har lart mig mer om livet an om sina egentliga amnen. Nu sitter jag har i biblioteket, formodligen for sista gangen. Nasta vecka har jag bara tva exams pa tisdagmorgon och onsdagmorgon, sen lamnar jag CMHS for sista gangen. Usch, trodde att jag skulle kanna mig klar har nar aret var over men nu kanner jag att jag behover atminstonde 1 manad till, och inte 13 dagar. TRETTON DAGAR, fattar ni hur lite det ar? Det ar mindre an ett jullov. Det ar en vecka och sex dagar. Okay, Anna stop it, you need to focuse.
I alla fall, GRATTIS till farmor som fyller ar idag! Hoppas att ni antligen far det lite varmt dar uppe och att du har en riktigt harlig fodelsedag!
KRAMAR till er i Sverige.
Forresten, jag kanske inte kan blogga numera eftersom att vi har valdigt segt internet. Men ni klarar er val mindre an 2 veckor utan uppdatering fran er favoritbloggare, right?

Sa klockrent

Till pappa:
Har du sett kexchoklad reklamen for OS? Det ar en man som lyfter sina ica kassar genom att gora en stot och sen staller han dem bara i bagaget. Tankte pa dig nar jag sag den... Kan tyvarr inte hitta den igen, men sag den pa aftonbladet :)

Happy Sweet 16!

Varldens finaste lillasyster fyller sexton ar idag. Stoooort grattis till dig, med tarta on top!
Jag onskar att du far en awesome dag med massor av presenter. Jag har skickat mitt kort sa det lar komma snart!
Har far du en present sa lange, killen som jag tror kommer vinna American Idol ikvall; Phillip Phillips!

Back-to-back-to-back

GOOOO REDS!
Igar var jag pa min forsta riktiga baseball match, vi sag Cincinnati Reds sla Atlanta med 4-1. Reds gjorde dessutom 3 homeruns i rad. Helt sinnes, och jag lyckades att missa alla tre eftersom att jag var och kopte en keps. Haha, men Alexa och jag sager att det var var fortjanst att Reds vann. Det var riktigt mysigt igar och jag kan tanka mig att se fler baseball matcher i framtiden, dock lar jag inte hinna med nagra fler i ar.
Har ar min favoritspelare, han gjorde en homerun igar och fangade en grym boll i infield.
Zack Cozart - Cincinnati Reds Photo Day
Zack Cozart

Och mamma: Ja jag var 6 ar nar jag lat luggen vaxa ut. Men jag var ocksa 15 sist jag klippte lugg.
Sara: Vada vad har hon gjort? Woooow thanks almost birthdaygirl...

Going through changes

Har fatt cirka 1000 kommentarer idag. Kyle (en kille i min franska klass) sa att jag antligen sag ut som en American...

Laskiga saker hander

Detta ar min sista 4dagars vecka i high school. NAGONSIN! Nasta vecka har jag bara exams pa tisdagen, behovde bara ta 2 av 4 for att jag hade sa bra narvaro och sa bra betyg. Om ca 2 veckor sitter jag och grater pa ett plan till Charlotte, NC innan nasta plan bordas till Newark, NJ innan jag nar mitt slutliga plan: One way till Cph Airport Kastrup. Usch, jag vill inte hem. Sorry guys, men USA ar for bra just nu.

I'm just gettin' started.

Senaste dagarna i punkter:
  • Onsdag: Jag, Tiffany och Alexa sov over hos Amber. Detta gjorde att jag gick till skolan med 3 timmars somn i kroppen, saaaa vart!
  • Torsdag: Gick i skolan som en zombie. Pa kvallen akte jag och Alexa till en tjej som heter Sydney for en bonfire. Eller ah, de hade ett Burn Party och bradne gamla pojkvanners grejer. Jag kakade smore's och kande att livet var allmant bra.
  • FREDAG! Forst gick jag och Alexa upp tidigt for att aka och klippa oss. Jag kapade en inch (2,5 cm) pa langden och klippte LUGG! Haha, did you see that one coming? Efter klippningen akte jag till min sista football traning och vi gick igenom spelstrategier och skrev vara namn pa vara bandanas. Efter en timme hemma sa akte jag till Wendy's och kakade med laget. Eller, de at och jag at mina pommes och kande hur magen drog ihop sig av nervositet. Sen akte jag med Katelyn, Emily och Crystal hem till Katelyn for att koka tandskydd och fit dem. Vi fyllde aven ca 100 vattenballonger som vi tog med till matchen.
  • MATCHEN. Ah herregud det ar inte ofta som jag onskar  att jag hade fotts till kille, pretty much aldrig faktist, men om jag hade varit av det manliga konet sa hade football varit min sport har i USA. Jag blev utbytt tva ganger under hela matchen och spelade nastan konstant, bade anfall och forsvar. Det var sa sjukt kul och gav en san adrenalinkick. Sen att Juniors (mitt lag) vann gjorde bara saken annu battre. Jag var i sjunde himlen. Efter en miljon segerbilder sa hade vi vattenkrig. Sen akte jag med nagra seniors och at glass pa UDF. Det finns bilder pa facebook och jag ska be om en cd med alla bilder pa!
  • Lordag: Jag kunde knappt rora mig, hade traningsvark i precis hela kroppen. Hittade aven blamarken pa de mest mystiska stallen.  Pa kvallen akte jag till Emily och chillade med henne och hennes syskon.
  • Sondag: Laste en bok och tog det lugnt, lyckades branna insidan av mina ben i solen. Pa kvallen hade jag och Alexa donuttavling. Jag vann med 7 i rad utan att slicka lapparna.
En sot sak forresten: En av mina coaches (juniorfootball killar) sa att han skulle betala min flygbiljett om jag kom tillbaka nasta ar och spelade for dem.

Onsdag

Idag ar min sista fotballtraning innan var match pa fredag (mamma hur ska jag kunna ta bilder nar jag tranar?). Det kanns lite trakigt att det ar over men sa ar det val med allt. I alla fall sa ska vi ata kina buffe pa torsdagkvall (skriver nastan alltid "trosdag" nar jag menar torsdag, haha) med laget och vara tranare.
Annars sa var jag pa choirkonsert igar, det var valdigt fint och Alexa ar med i Chambersingers (den enda som man maste try out for).
Krrraaaam

Hej.

Hej jag lever, livet leker, ar hemma om ca 3 veckor, hejda.

Maggiano's

Igar kvall hamtade Amber upp mig efter mina tva traningar. Vi akte hem till henne och traffade Alexa som hade med sig en klanning till mig. Vi hade namligen planerat att aka och ata "fancy" middag. Vi traffade Tiffany och akte ner till Kenwood. Dar finns det en italiensk restaurang som faktist smakar som italienskt! Jag at Pasta Carbonara med hummer och farska bonor, det var supergott! Till efterratt testade jag Creme Brulee for forsta gangen och det var riktigt mumsigt. Vi hade grymt kul och kande oss classy, ingen McDonald's har inte.
En lite suddig bild pa Alexa, Tiffany och Amber

PASTA

Creme Brulee


Och mina nya fina loparskor!

Till Patricia!

Det ar inget fel pa dig, inte mer an vanligt i alla fall. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, kommer nog att stortbola pa planet hem i alla fall! Sa jag hoppas att du tar en tur forbi "granden" den sjatte juni. Annars kommer en liten flicka hemsoka dig och lysa roda lamporoch oppna garderober sa att du aldrig kan sova igen. Moaahahahah.
Jag har ocksa nedrakning :))

Helgen!

Helgen har varit grymt skon och lang!
I torsdagskvall hade vi tankt att se Avengers premiaren men det var slutsalt. Istallet hamnade vi pa waffle house klockan 1.30 pa morgonen. I fredags hade jag min forsta powder puff football traning, det var grymt kul och kandes nastan som att vara pa en handbollstraning. Jag hade en grym traningsvark efterat. Pa kvallen tittade vi pa film.
Pa lordagen akte vi till Jungle Jims, en internationell marknad dar jag hittade en massa svenskt godis, bland annat Geisha och Daim! Sen akte vi till en outlet mall och jag hittade nya loparskor (LILA, Sara!) och ett par jeans. Efterat kakade3 vi Taco Bell (Doritos Locos Tacos ar gudomlig) och sen pa kvallen akte vi till Rodeon. En kille som Alexa kanner red och det var riktigt trakigt.
Igar gjorde jag klart mitt Georgia O'Keefe projekt till bilden och sen tittade jag pa the Blind Side.
Nu ar det mindre an en manad tills jag aker hem, aaaaaahhh!

Ny vardfamilj

Igar flyttade jag till en ny vardfamilj, jag vill inte ga in pa detalj har, men nu bor jag hos Alexa och hennes mamma och styvpappa. Jag kan lagga in bilder fran deras hus nagon gang i veckan.
Kramar

RSS 2.0