exakt just nu!

Läser Elsas värld, lyssnar på Joshua Radin och dricker te. Mhm liver duger. Har förresten en tröja med Christiansen, Hansen, Lindberg (<3) och någon random fransk spelares autografer på, awsomeness på högsta nivå!
Puss hej!

want it, need it, gonna have it!


Hittade denna fina vårjacka på hm.com för bara 300:- ska nog beställa den imorgon. Hittade även en superfin långklänning men den måste jag prova först! Har nu sett en timme True Blood, druckit lite te och känner mig lite bättre. Hoppas att jag mår bra imorgon för jag vill verkligen inte missa skolan! Känns som man missar asmycket även om man bara är borta en dag. Nu ska jag snart sussa kudde och lyssnar på denna låten så länge.

That summer seemed to last forever

Alla tagna av mig
Lite blandade vår/sommar bilder. Herregud vad jag vill ha sommar, men först Österrike vecka 8! :D

Usch blö och nejtack.

hej jag var rätt snygg i somras
Ligger hemma ser på handboll, dricker te och tycker synd om mig själv. Har ont lite överallt, mest i huvudet och är inte i skolan idag. Är lite sådär käss och sånt.

Day 09 – Your beliefs

Jag tror inte direkt på gud, i så fall så är han kass på att lyssna. Jag tror dock på något. Att någon, något, ödet eller jag vet inte vad styr våra liv. Dock kan vi alltid ändra på detta. Valen är det viktigaste, ett enda val kan förändra hela ditt liv. Det kan verka vara ett litet val (okej om du väljer lakritspuck eller magnum kvittar rätt mycket). Däremot kan det vara att du väljer skola, väljer att tacka ja/nej till något oväntat eller bara vart du åker på semester... Ta vara på allt och ångra inget, det är så onödigt. Framför allt tveka inte bara för att dina kompisar/familj/partner eller vem som helst säger emot. Satsa på vilka hästar du vill och gör dina egna val!

I'm better near to you.


Ikväll ska jag och mina bäääzzttiizzaR fika för att fira min 17åriga födelsedag. Fyllde år igår. Nu ska jag ha en toppennight, BAJ!

Day 08 – Your day

Idag gick jag upp klockan 6 som vanligt, astrött och på kasst humör. Så trött att jag glömde stänga va väckarklockan ordentligt och den ringde igen när jag redan satt nere vid köksbordet. Käkade i alla fall frukost och lyssnade lite på Melissa Horn medans jag sminkade mig och sprejade lite torrschampoo i håret (NÖDLÖSNING)! Sen gick jag till bussen och tog tåget med Patricia. När jag var framme i Lund vid 7.40 gick jag till skolan och var där 20 minuter innan vi började, precis som vanligt. Som tur är så är jag inte den enda som är otroligt tidig. Sen hade vi svenska med vår störda svenskalärare "dragqueen" (Torbjörn - Torrboll - Dryball - Dragqueen) och pratade/ sjöng poesi i 2 timmar. Efter det hade vi kemi direkt och pratade lite om grundämnen/blandningar och sånt. Därefter åt jag äntligen lunch (älskade vårrullar) i en och en halvtimme. Sen var det franska med Ackusativt objekt och sånt. Sen spelade vi badminton på gympan. När jag kom hem från skolan var mina 2 kusiner här och vi fikade lite innan jag pluggade lite. Sen åt vi middag och nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge... Ska träna om typ en timme, sen duscha och sussa kudde.

Själv då?

It's a small crime, and I give it no excuse.



Är inne i en Damien Rice period precis som jag förra året var inne i en Melissa Horn period. Vet inte , känner mig inte på topp. Allting funkar bra, men det är just det allt är "bara" bra. Känns som att jag bara glider med i alla konversationer och inte bidrar med något. Det är säkert inte så men det känns så ibland. I alla fall så har jag inte bloggat på ett tag nu och det beror mest på att jag inte vet vad jag ska skriva och eftersom att jag inte hjar något standardobjektiv så fotar jag nästan inget. Dessutom så har vi en miljon grejer i skolan nu och jag har ett SLEP test nästa vecka. SLEP test är ett hör/läsförståelse test på engelska inför USA.

Nu ska jag snart träna, CIAO!

You are creating all the bubbles at night



Har varit uppe alldeles för tidigt idag, meeeeen det är faktist duktigt av mig. Gick upp klockan 7 och gjorde franska och nu har jag en halvtimme kvar till bussen till tåget går.  Väldigt söt bild jag hitta här på skoldatorn förresten... Ha det.


vem blir inte ful i 60 watts ljus?


Hej ett och ett halvt år gammal bild.
Nu drar jag till Nettan och ser på vm med laget, ciao!

How wonderful life is while you're in the world


Kavaj - hm / Linne - hm / Shorts - Lindex

Day 07 – A moment



När jag, Alma, Selena, Therese och Elise såg Johnossi på ett fullsatt The Tivoli. Förmodligen den bästa konserten jag varit på, vilket tryck. Och när de spelade Man must dance och alla sjöng med och dansade järnet. Herregud. Vilken upplevelse. Om inte detta var mitt bästa musik moment så måste det vara Hoffmaestros spelning på Helsingborgsfestivalen förra året, vilket band. Typ 15 pers på scenen som får en publik på ett antal hundra att springa fram och tillbaka...

But don't look back in anger I heard you say



Är i princip ledig från skolan idag, har 2 inställda lektioner, en fysik som jag inte kunde gå på och en 45 minuters mattelektion som inte var värd restiden. Fysiken kunde jag inte gå på för att jag har fått tid hos tandreglisten, jippi! Eller inte, ska kanske få dra ut en tand i underkäken (saknar tand under) och sen få tandställning. Jag som trodde att jag skulle slippa specialisttandläkare nu när jag inte har något överbett längre. Men tydligen inte, aja får sova ut och slappa med min sjuka träningsvärk iaf, mys.

Day 06 – Your best friend



Mina absoluta bääzzztizzar är Patte, Alma & Selle.
Vi är the fantastic four, de fyra musketörerna, eyyyy macarena, "handbollsspelarna" (ey patte svikare) och så vidare...
I LOVE YOU GIRLS!

Show me all that I could be


ph:me


Har nu beställt/köpt biljetter till siesta, AWESOME!

c u.

Day 05 – Your definition of love

Fick ungefär samma fråga i skolan idag: What's wonderful. Kärlek för mig är en fin låt, en riktig pepp fest där man dansar ihjäl sig, mina fina kompisar, ett leende när det verkligen behövs eller när man bara möter någon på stan. Det är också min familj och stunderna som vi slappar framför tvn med eller som när jag och min syster gör mat tillsammans och bara skojbråkar hela tiden.

Tar texten från This=Love
This is why we do it
This is worth the pain
This is why we bow down
And get back up again
This is where the heart lies
This is from above
Love is this, this is love
Love is why we do it
Love is worth the pain
Love is why we fall down
And get back up again
Love is where the heart lies
Love is from above
Love is this, this is love

But then again I don't remember you

Arrrgh blogg.se klabbar. Lite jobbigt och sånt. I alla fall så är Sara och hennes kag vidare i steg 4, det betyder att de är bland de 32 bästa lagen i Sverige. Förresten så stötte vi på Chiles landslag på vandrarhemmet, lagom random... Nu ska jag dricka upp mitt te och sen dejta kudden inför morgondagen i skolan.

Gooooodbye!


Give my gun away when it's loaded, is that alright with you?

Nu drar jag till Göteborg och håller på lillsyrran när hon spelar sm steg 3 för flickor B i handboll. KROOOOOOSSSAAAA!

I should know who I am by now



Day 04 – What you ate today

Eh, ja tja! Tänkte att jag tar de här med "Day..." när jag kommer på det och när jag har tid att logga in. Har varit lite busy med att umgås med mina buddies under ett par dagar, that's why uppdateringen varit så kass.
Imorgon åker jag till Göteborg för att se min lilsis kick ass i sm steg 3.

Här är vad jag har ätit idag:

Frukost: två mackor med prickikorv på och ett glas mjölk.

Lunch: Bulle med bulle (en fralla med en chokladboll i) och ett glas juice

En massa "polkagriskuddar"

Lite cheesecake

Middag: TACOOOS och ett glas pepsi

Och dagen är inte slut än, lär väl bli lite tacochips nu ikväll...

HERREGUD vad jag inte borde vara med i "Du är vad du äter"....

Ha det gött.

Day 03 – Your parents


Mina päron eller granatäpplen som jag och Alma brukar säga.
Världens bästa är dem i alla fall. Vi bråkar i omgångar, oftast för att någon glömt att göra något eller för att ingen vill erkänna att de gjort något. Dock går det alltid över efter någon timme, när någon tar en promenad.

Jag är nog mest lik pappa till utseendet, även om jag har mammas smilgropar och lite av hennes ben... Till sättet så är jag nog en blandning, jag har en del av pappas tålamod men mammas tendenser till att totalfreaka när något inte funkar som jag vill. Jag skulle i alla fall aldrig byta ut dem, inte för 100 miljoner.

Jag älskar er, puuuuuss
(och ja, nu förväntar jag mig förhöjd månadspeng...)

Miss Patricia


Eine fjortispatte. Jag vet att du gillar't.
Om cirkus ett tag träffar jag Patte för första gången detta året. Best buddies, hell yeah. Snart. Hon ska bara. Som vanligt. Blö. Patte jag vet. Att du läser detta. For helvetet öka takten... LÖÖÖÖVVVVV YAAAAA.

Day 02 – Your first love

Min första kärlek vet jag inte om jag upplevt än. Men de jag älskar mest får lätt plats på mina tio fingrar. Min familj som alltid finns där ligger "först på listan", sen kommer mina närmaste vänner, där yhar jag ingen inbördes ranking utan alla vänner är bäst när det gäller! Det gäller bara lite olika saker...

Hopppas that's enough!

Day 01 – Introduce yourself

Hej, jag heter Anna, jag är sexton år (17 om 18 dagar), jag bor i en helt vanlig (ökänd) liten stad i Sverige. På min fritid spelar jag handboll, äter choklad, läser en miljon böcker och lyssnar på en massa skön musik (right now: Firework). Jag läser naturvetenskap på Katedralskolan i Lund, där jag faktist inte längre är varken smartast eller näst smartast i klassen. Jag gillar ordvitsar och har låg humor. Om sisådär lite mer än ett halvår befinner jag mig i USA och pluggar på high school under 9 månader. Jag har världens skönaste kompisar som delar min låga humor och min passion för choklad.

Mer lär komma fram under de här dagarna, annars är det bara till att fråga på!

rrrreeeetarded som jag är...

...så börjar jag den här LISTAN idag:

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your best friend
Day 07 – A moment
Day 08 – Your day 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – 10 things you like
Day 16 – Christmas whislist
Day 17 – Favourite blogs
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Favorite vacation
Day 22 – Your room
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – Your Day
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment

Hide and seek



Tryck på bilden för att lyssna på världens bästa låt just nu:
Hide and seek med Imogen heap
Eller bara lyssna här nedan


Hehe, jag var bara tvungen...

Jag hittade en sån här meningslös lista som jag var tvungen att fylla i, bara för att det var nyår igår!

Har året varit bra? Det har varit helt jävla otroligt bra, med sina små downdips.

Höll du några utav dina nyårslöften? Vet inte om jag hade några men om jag hade det, så gjorde jag troligtvis inte det...

Tror du 2011 kommer bli lika bra? Hoppas att det blir om möjligt ännu bättre!

Har du förlorat någon kompis detta året? Ja, tyvärr :(
Vad kommer du sakna från 2010? Ingenting hoppas jag, för jag tror/hoppas att alla de bra sakerna stannar kvar i mitt liv!

Nämn en positiv sak från 2010? Började gymnasiet och träffade nya oförglömliga människor.

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, resor (jävla skånetrafiken), fika och konserter.

Finns det någonting du ångrar med 2010? Faktist inte, eller jo förresten. Att jag har varit lite väl feg och inte sagt/gjort som jag velat.

Lärde du dig något nytt under 2010? Sjukt mycket, mest om mig själv.

Bästa köpet? Min svarta dunjacka, sjukt fin och så himla varm och gosig!

Blev du kär i år? Nej.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 18 augusti.

Dog någon som stod dig nära? Nope

Vilka länder besökte du? Tyskland, Tjeckien, Grekland, Italien, Danmark, Estland

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det händer nästan varje dag.

Vad var din största framgång 2010? Att jag har blivit mer öppen och att jag har blivit modigare!

Största misstaget? Inget, utom möjligtvis att jag inte alltid trott på mig själv.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk ja, mer än vanligt faktist. Dock inget livshotande.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag, med undantag för en kort period i våras.

Vad önskar du att du gjort mer? Träffat mina kompisar och gjort spontana saker som man nästan ångrar.

Vad önskar du att du gjort mindre? Inget egentligen.

Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen och släkten.

Favoritprogram på tv? Gossip Girl, Vampire Diaries, Kungarna av Tylösand, The Mentalist.

Bästa boken du läste i år? True Blood serien tror jag, jag har läst de två första böckerna.

Största musikaliska upptäckten? JOHNOSSI!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var på en gymnasieskola med Alma och kollade, sen tränade jag på kvällen.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? JEANS + allt möjligt och mina älskade converse!


History books forgot about us

Men det kommer inte jag göra. Den här kvällen/natten var amazing, legendarisk, episk, rolig, awesome o sånt...
Spenderade hela kvällen+tolvslaget hos Alice med en massa trevliga människor. Vid fem drog ett par stycken av oss till McDonald's (gick över värsta backarna dit...), sen gick jag och Hedda hem till henne och kom i säng vid sju någon gång. I to the N to the S to the A to the N to the E.

Hoppas att er början på det nya året var lika rolig!

RSS 2.0