Work out

Detta ar till alla er som behover lite hjalp pa vagen:
Hahaha, alskar den sista yogastallningen "the murder victim".

Leap year!

Idag ar det leap day (heter det skottarsdagen pa svenska?), och det kanns lite konstigt. I alla fall sa spenderade jag gardagskvallen med Amber och Tiffany, vi bestamde att vi ska se en rodeo pa lordag med Alexa. Haha, det later lite sjukt men tydligen sa kan man bli profesionell (<- exempel pa min kassa svenska) tjurridare och leva pa det. Annars sa ska vi shoppa balklanning nasta vecka och jag har absolut inga bra ideer pa vad jag ska ha pa mig. Far val se hur det gar.
Ha en bra leap day!

Coincident?

Igar satt jag och Chelsea uppe till tolv och tittade pa Oscar'sgalan. Det ar annu en sak som jag maste gora nasta ar. Alla tacktal var sa fina, mellanklippen roliga och jag alskar Octavia's tacktal. Sa tacksamma borde alla vara. I alla fall sa kanner jag mig lite (mycket) cool som har gatt pa samma skola som Max von Sydow. Katte, Katte, KAAAATTE.
Nu ska jag gora sociologivocab. Alltid nodvandigt att kunna anvanda "intergenerational mobility" i en mening.

Waz happenin?

Igar gjorde jag nagot jag inte gjort pa lange. Efter skolan akte jag och Alexa till Subway och kopte subs innan vi drog vidare till Mason Community Center. Vi borjade med att springa pa lopbandet och sen korde vi lite magtraning och knaboj. Jag har inte kort knaboj sen nagon gang forra sommaren, om ens da. Men jag kande mig duktig nar jag tog en 4 pa 50 kg. Inte min maxvikt direkt men det ar faktist svart att rakna fran lbs till kg. Men jag kanner att jag definitivt bor ta upp tyngdlyftningen nar jag kommer hem. Faktist sa later all traning bra just nu, jag far halla ut tills friidtrotts traningen borjar. Men nu ska jag vidare till min IT klass och gora powerpoint om mitt liv. Goodbye!

Salem, jag karlekar dig

Ah, denna mannen nar ett geni. Sorry forresten om jag bombaderar med videos idag, men hur kan jag ha missat p3 guld's videos? Varfor har ingen i Svea Rike informerat mig om denna makalosa forestallning. Sa nu ska jag sluta med hyllningarna. NJUT!!

Live your dreams, life's waiting for you.

Lev dina drommar. Dream as if you would live forever - Live as if you would die tomorrow.

Mindre an 100 dagar

Nu springer tiden ivag fran mig. Det ar nastan mars och aven om jag langtar efter att traffa er dar hemma sa kanns det nastan lite for nara. Min familj kommer om 5 veckor och det verkar vara sa kort tid kvar. Det ar snart prom (april nagon gang) och sen ar det inte langt kvar tills skolan slutar i slutet pa maj. Efter skolan ar slut sa har jag en vecka kvar.
I helgen var jag nere i Gatlinburg, Tennessee, en riktig turiststad i mitten av Smoky Mountains. Jag akte med min youth group for att ga pa Winterfest (det storsta Church of Christ-evenemanget i USA) och vi var 5500 ungdomar som trangdes i ett konferenscentrum (och detta var bara i den sena sessionen, de hade tva sa totalt var vi 11000) och lyssnade pa roliga talare fran allt ifran Australien till Texas till Skottland. De pratade en del om de 12 disciplinerna men de var mest roliga och pratade om sina egna liv. Pa var freetime at vi mest och gick runt och kollade i turistaffarer. Vi kakade pannkakor till frukost/brunch pa lordagen och mina banana/pecan pannkakor var helt fantastiska. Nar vi at sen lunch/tidig middag blev det all out american: Milkshakes och sjukt stora hamburgare fyllde magen for ett antal timmar. Johnny Rockets hette restaurangen och jag hade hela tiden "Johnny the Rocker" pa huvudet. Jobbigt varre.
Hemresan tog 8 timmar eftersom att vi hamnade i en snostorm i sodra Kentucky, men det var helt okej. Jag satt och sov med musik i oronen och annu en gang har jag undvikit att se en hel Sagan om Ringen film! Jag ar extremt stolt over mig sjalv!
Igar var det President's Day sa vi var lediga fran skolan och jag, Chelsea och Lindsey akte till TriCounty mall och shoppade loss pa Forever21. Jag kopte ett par ler/brun/grona (ni vet den dar konstiga nyansen mellan brun och gron) trekvartsbyxor, en T-shirt med den amerikanska flaggan, en rod kavaj (!!!!!!!) och ett par vita jeans (busig jag ar mamma eller hur?). Pa kvallen var jag duktig och sprang i 40 minuter innan jag kraschade i soffan framfor Gossip Girl och Hart of Dixie. Det var faktist behaglig temperatur ute och jag kunde springa i bara en overdragstroja (annars har jag kort pa en overdragstroja + en tjock troja) i det fina solskenet.
Ni far ha en mysig tisdagskvall, puuuuss.

Happy Valentine's Day!

Glad Alla Hjartans Dag mina fina!
Just idag hade jag garna befunnit mig pa Katte, med allt hjartpynt och fika som fixas. Har i USA ar det saker jattekul om man har pojk/flickvan men mer overskattat om man ar singel. Aja, ska nog ta mig till affaren idag och kopa lite godis. Forresten, imorgon ska jag anvanda mina religionskunskaper och spela muslim i kyrkan. Ska sla hal pa lite myter nar jag anda haller pa. De muslimer som jag kanner ar sa lite taliban som man kan bli. Nar jag tanker efter sa kommer jag nog mest prata om gudomliska arabiska kakor. Ah, de ar saaaaa sota (kakorna da alltsa).
Pa fredag drar jag och Chelsea ner till Gatlinburg, Tennessee for Winterfest med en massa youthgroups. Tydligen sa arrangerar Lipscomb University (ett kristet college) detta varje ar och drar hundratals ungdomar. Sager som reklamen: Could be coolish...
PUSSAR OCH KRAMAR till er allihopa.

Tomei coragem e comecei a falar

Hej!
Helgen har varit underbart rolig! Jag borjade fredagkvall med att ga pa skolans basketmatch med Tiffany och Amber. Vi spelade mot Miami Trace (en annan skola som ligger i narheten) och vi vann stort! Efter matchen akte vi och kopte pizza och sen akte vi hem till Amber i snostormen.  Hos Amber traffade vi ett par andra tjejer och vi chillade, snackade skit och badade badtunna. Det var obeskrivligft kallt i luften men ah sa varmt i badtunnan. Jag sov hos Amber och pa lordagsmorgonen skjutsade Alexa mig hem. Efter att ha bytat klader sa akte kom Morgan och Emily och hamtade mig och vi akte hem till Jayne. Jayne fyllde 16 for ett par veckor sen sa hon hade fodelsedagsparty. Vi akte limo (kan nu stryka det fran min konstiga bucket list), bowlade, at tarta, at birthdaycake ice-cream (genialisk ide), och tittade pa skrackfilm. Det var riktigt kul aven om de flesta (om inte alla) var yngre an mig. Pa sondagen kom Glenda och hamtade mig och jag kollade pa 50/50, riktigt bra film!
Nu sitter jag i sociologiklassen och gor mest ingenting.

It's friday, friday!

Igar kvall var jag och at middag med min arearep Ashely och nagra av hennes favorit seniors. Jag har mest klasser med underclassmen (97-95or) och de ar trevliga och sa men vi har inte supermycket gemensamt. Tjejerna som jag traffade igar var mycket mer som jag, hoga betyg men anda fritid over. Ikvall ska jag ga pa basketmatch med dem och det ska bli kul! Har aven bestamt mig for att kora track (friidrott), tankte testa stavhopp! Det later val lite lagom random... Om jag inte ar sa bra pa det far jag val ta till mitt safecard: langdhopp.
Imorgon blir det birthdayparty hos Jayne.
Ha en bra helg!

Hair

Jag har valdigt mycket att fundera over helt onodiga saker. En av dessa saker ar mitt har. Jag har for forsta gangen i mitt liv gatt mer an 6 manader mellan klippningarna (haha, min frisor kommer doda mig men det ar sant) och jag kommer inte klippa mig forran efter Prom (som ar i april).
Allra helst hade jag fargat haret sahar:
Men jag tror att mormor kommer stryka mig ur arvet om jag gor det (har jag ratt eller har jag ratt?). Sa det blir nog nagot mer i stil med detta:
Nu har ni tagit del av min hjarna som inte ar hemsokt av fysik, matte eller nagot annat obehagligt...

Superbowl!

Igar var det som nog alla vet Superbowl har i USA. New England Patrions och New York Giants spelade i Indianapolis som ligger tre timmar osterut fran Cincinnati. Jag och Chelsea tankte forst dra till ett Superbowlparty men eftersom att matchen inte slutade forran 22 sa tyckte min vardmamma att det var for sent. Istallet sa akte jag och Chelsea till Buffalo Wild Wings och bestallde HoneyBBQ wings av varldens trevligaste servitor och satte oss och kollade pa matchen dar istallet. Efter en quarter sa kom det upp en tjej till oss och fragade om vi ville sitta med henne for att hon kandes sig ensam som enda tjej i sitt sallskap. Sa och Chelsea sa ja, snalla som vi ar, och hamnade vid ett bord med 7 collegekillar. Soft, tyckte vi och satt och snackade med dem hela kvallen. Vi fick en massa random gratisgrejer och jag vann tva olglas. Det var en valdigt lyckad kvall och Giants vann. Nasta ar har jag och Chelsea bestamt oss for att kora facetime genom hela matchen, sa om nagon kanner for att stanna uppe till 4 pa morgonen en sondag nasta ar sa ar ni valkomna!
Ha det bast!

Mitt schema ar varldens onodigaste...

...darfor gor jag viktigare saker pa lektionerna. Som den har listan:
1. Vad gjorde du för 10 år sedan?
Februari 2002, jag var 8 ar och gick nog i skolan, akte pulka pa rasten och laste Harry Potter (nord som jag var(AR)).

2. Vad gjorde du för 1 år sedan?
Februari 2011, jag gick i skolan, tittade pa mitt forsta superbowl, festade litta, at tarta och sorjde lite att handbollsvm var over.

3. Fem snacks som du gillar?
Toblerone
Lakrits
Fruktsallad
MARABOU
Popcorn

4. Fem sånger som du kan hela texten till?
Robyn-Call your girlfriend
Daniel Adams Ray-Gubben i ladan
Hot Chelle Rae-Tonight Tonight
Alphabeat-Fascination
Veronica Maggio-17 ar

5. Fem saker som du skulle göra om du var mångmiljonär?
Plugga pa universitet i England. Bjuda hela feta slakten pa resa till valfri paradiso. Shoppa (ain't gonna lie, jag ar en shopaholic). Skankt pengar till Roda barnen och Radda korset (eller vad de nu heter ;) ). Kopt ett sommarhus pa Sardinien, Italien.

6. Fem dåliga vanor?
Gar och lagger mig for sent.
Undviker konfrontation.
Kan inte erkanna nar jag har fel.
Pluggar for lite.
Spenderar for mycket tid pa facebook.

7. Fem saker som du gillar att göra?
Sova.
Sola.
Springa.
Ata.
Skratta.

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Tratofflor (a la farfar). Joggingbyxor i skolan. Pyjamasbyxor i skolan. Trekvartsbyxor (ser ut som en dvarg, helt seriost. Och jag ar anda av normal langd). Ljusgront Extratuggumi (varken kla mig i eller kopa, bara lukten ger mig krakreflexer).

9. Fem favoritleksaker?
Min Nikon. Min laptop (obs, ej skoldator). Min platttang (har jag trakigt kan jag sta och locka hela haret, fullt normalt och sant). Fjarrkontrollen (vi har ingen har i usa och jag far seriosa problem pa att se reklamen hela tiden). Min kalender (fyller i alla fodelsedagar och har nedrakningar, kontrollfreaket i mig jublar hogt).

10. Tio personer jag vill se göra denna utmaning?
Haha, vilken flashback till bilddagboken det blev nu. Skickar vidare till mina beztizar (ni vet vilka ni ar). Om ni inte gor detta inom 5 timmar kommer en flicka att sitta pa er sangkant ikvall och stirra er nar ni sover. Sa, satt igang!

USA team handball

Basta nyheten so far: USA har ett landslag i handboll. Och de har klubbar over hela landet. Funderar starkt pa att hitta en klubb i Ohio, Indiana eller Kentucky och tvinga med mig Glenda och Chelsea dit. Ah, det hade varit helt perfekt!
Sa lange kan val nagon snall sjal kopa mig denna troja:
USA Team Handball Property Of Pullover Hoodie - Navy Blue

RSS 2.0