closeup


skorna närmare!

måndag, jaudå.

hemsk bild, men det är typ dagens outfiiit;

Tshirt med blommor på, Monki

Jeans, Only

Nya boots (ej använda idag), Stockholm DG

 

Idag har man verkligen känt att vardagen är tillbaka,

Skola

Hem, käka

Träna

Well, det var min dag & det lär bli fler sådana här...

PUSS!

Anna


starsatuday.

Idag vaknade jag kvart över fem, jepp jag är aningen korkad. Skulle inventera på Kvantum med handbollslaget. Så nu vet jag hur det känns att räkna en miljon champinjon burkar, sortera och räkna typ femhundra dressingar osv. osv. När jag kom hem så drog hela familjen ner till stan för att jag och Sara skulle ha vinterstövlar och pappa skulle köpa en tshirt och en skjorta inför sin åttiotalsfest ikväll. Hemma igen gick jag och la mig i syrrans säng och sov i en och en halvtimme. Nu ska jag snart fixa mig, sen ska jag ta bussen till stationen och efter det ta tåget till Lund med Alma och Selena där vi ska möta upp Patricia. För ikväll ska vi till Lundakalaset och kolla på bland annat rix fm. Och jag har planerat att inte bli sjuk. Hoppas, hoppas att det funkar så!

PUSS!


värdegrundsshit.

Idag hade vi, som jag säger, antimobbingshitdag, eller som lärarna säger, värdegrundsdag. Vi skulle i alla fall dela upp oss i grupper (jippi, min grupp var jätterolig, eller hur tobbe?). Fett tråkigt men i alla fall, så skulle vi göra typ grupparbeten om: Ansvar, Respekt, Miljö och Hälsa dessutom blve vi tilldelade en organistation som vi skulle leta fakta om. Vi fick Human Rights Watch. Arbetet gick väl sådär eftersom att bara jag och Tobbe pratade (i en grupp bestående av 5 människor). Däremot gick redovisningen skitbra. Vi fick bara positiv "feedback".
Sen sydde jag en tygväska hos Patricia och jag har även köpt ett nytt halsband med typ mynt från H&M.

Jag bjuder på en gammal bild här nedan (den är TVÅ år gammal).

Köss


mitchhewer. slurp.






ETT ORD:

DREGEL!

Well, nu ska jag se slutet på filmen jag började se igår, sen ska jag sussa kudde.

CIAO!

ILOVEIT!



Detta är kärlek, GE MIG!

bilden är förresten tagen från kyssjohanna.se

fintskadetva!

Idag var det som vanligt, man har verkligen kommit in i det hela med skola och träning nu!
Efter skolan drog jag och Patricia först hem till henne och satt där med vars ett glas vatten. Sen drog vi hem till mig för att hämta pengar, då passade jag på att prova att ringa till ikeas kundtjänst, efter en miljon knapptryckningar var jag där: Hej, du har kommit till IKEA kundtjänst, övrigt. Du beräknas ha 46 minuters väntetid (FYRTIOSEX!), du har nu nummer sexton i kö.... Då la jag på.
Sen cyklade vi vidare mot stan, Hemmakväll närmare bestämt. Sär köpte vi (som vanligt) Ben & Jerry's halfbaked. GÖTT!
När glassen var inhandlad cyklade vi till vår lilla brygga mit i stan och kände vågorna medans vi käkade glass och sjöng lite falskt.

Förresten på SOn håller vi på med Samhällsekonomi (det låter fett tråkigt, jag vet). Så idag skulle vi köpa aktier för 10 000 kronor per grupp. Det kändes som att det var helt sjukt mycket pengar. Jag, Patricia och Carolin hittade i alla fall en hel del lovande kurser! Hoppas att vi nu vinner saft och bulle eller vad det nu var som man vann.

PUSS!


höstbild. jag vill ha höst. NU!


klagolista.

Nu ska jag klaga lite, det här läses helt på eget ansvar:
Jag har fett ont i nacken, nackspärr tror jag att man kallar det.
Jag har tappat/blivit bestulen på min mobil!
Jag hade ont i benhinnorna igår under matchen mot Åstorp....
....som vi förlorade med en boll.
Jag äter waaaay too much godis.
Jag orkar inte sitta upp men om jag går och läggermig gör det ont i nacken.

Deppiga pussar och kramar!


Lördag.

De senaste dagarna har spenderats i skolan, i klass 9b. Jepp, mitt sommarlov är sååå slut. Det är väl kul och träffa alla nya människor, ja. Men alla läxor, prov, studieplaner och sånt kunde jag utan några som helst problem klara mig utan. Dessutom började jag nian nu så då följer det med en massa beslutsångest inför gymnasieval, höga krav (från mig själv) och ett och annat mvg. 
Igår var jag och familjen hos Alex och Andreas i Vallåkra eftersom att Andreas antingen har fyllt år eller ska fylla år. Jag är inte helt säkler på den saken.  Då såg jag en heeelt otroligt rolig youtubefilm.
http://www.youtube.com/watch?v=OOL7m5F53Ro

Idag ska jag spela träningsmatch mot Åstorp med 93orna. Det ska bli kul och dra på sig matchstället igen. Det har legat i en låda i klädkammaren så länge nu.


Andreas, the tolvåring.


Poss

punkt.

Nu sitter jag här och jag har kommit på att man kan knarka en massa saker; vi har ju det olagliga typ heavy stuff, sen har vi nikotin, koffein och sånt crap, sen kan man även knarka shopping, musik, choklad, träning, data. Jag kan säga att jag är tungt tränings-, godis-, musik- och shopping beroende.
Just nu knarkar jag Erik hassle, Eric hutchinson, bilddagboken OCH smågodis, det ni!

LOVE!

pointless.

I fredags kom jag hem från Bosön, Stockholm efter ett fem dagar långt träningsläger. Jag har haft det så sjukt otroligt roligt som det bara går att ha. Dock har jag inga bra bilder därifrån...
Igår spenderades dagen först i Lund på Nova och senare i Malmö med Patricia och Selena.
Först gick vi på rixfm festivalen där en massa kul artister spelade, bland annat Erik Hassle och Mika. Där lyckades vi alla tre få tag i varsin tshirt. Eller ja, jag drog tills jag fick min.
Sen skulle Selena hem till Landskrona så jag och Patricia följde henne till tåget. När Selle hade lämnat oss gick vi och köpte en langos som jag åt halva av och slängde resten. Den skulle jag nog ha struntat i och köpa visade det sig senare.
Jag och Patricia fortsatte vår tur genom malmöfestivalen. Patricia gick och köpte sig ett armband och jag började bli riktigt illamående. Jag ska nog inte ta några äckliga detaljer här men om jag säger så här: VI slutade vår kväll med att jag satt och spydde i ett av primärvårdstälten. Där går det tydligen även bar att borsta tänderna efteråt. Och nej, jag drack ingen alkohol. Däremot missade vi Miss Li, Veronica Maggio och Timbuktu. Den är rätt klockren, va?
Idag åkte vi hem från Malmö. Vi köpte varsin Elle och satt och jämförde bilder på kul & dyar kläder på tåget hem.
Sen har jag även hunnit städa mitt rum, packa upp alla mina grejer från Stockholm och fotat lite med lillsyrran så att hon blev glad.

Ha det så bra!
(och skolan börjar på onsdag, shit)


wedding

Här kommer bilderna från Katja och Martins bröllop, dock i omvänd ordning och med dom värsta tabbarna (ju senare på kvällen/natten desto fler tabbar) borttagna
Jag älskar er!

Enjoy!




osocial?

Här sitter Anna framför sin dator och ångrar att hon inte följde med sin familj och köpte milkshake...
Är det kanske för att Anna inte tycker om sin familj?
Nejnejnej, verkligen inte det är nog mer troligt att Anna sitter inne med en sjuk huvudvärk och ögon som rinner.
Osocial?
Ja, kanske det för tillfället...
Nu ska Anna som är riktigt sugen på godis se om hon kan hitta någon choklad i det stora mörka huset...
Bilder från Katja och Martins bröllop kommer när jag har laddat batteriet till kameran eftersom att mitt minneskort inte riktigt vill fungera som det ska. Är det inte meningen att datorn ska reagera om man sätter något i den?
Jaja.

Puss så länge


prettyinpink

Sitter och kollar på en sjukt bra film just nu, Pretty in Pink heter den. Den är nog över tjuge år gammal och vi har haft den hemma i över ett år fast jag har aldrig sett den.


PUSS!



boughtstuff


Rosa sneakers från Warp, stadium
Tygväska med text, Lagerhouse
Lipsyl "Lucky Lips", Lagerhouse
Rutig skjorta, Zara
Blå långärmad tröja, Zara
Svart basiclinne, Zara
Tre trosor, Vero Moda
"extremt onödig" paljett tröja/kofta, Bik Bok

Godnatt!

malmö2days

Här kommer mitt och Patricias Malmö i bilder, allt ifrån den där parken som är sjukt stor och som jag inte kommer ihåg namnet på till Bo01 och turnigtorso till Jenssens Böfhouse (kan inte göra såna där danska ö ni vet)

Enjoy!



bankett, the end.



jag drar på bankett nununu!

PUUSSHEEJ!

RSS 2.0